VISAGIE WORKSHOP VOOR 2 PERSONEN 

met de facebook actie hebben we 7 workshops visagie verloot op 2 maart 2018! Onderstaande personen zijn de gelukkige winnaars. Neem contact op via ons contactformulier!

De winnaars zijn.... Rianne van Breugel met Marieke Verhulst
Rianne Bakx met Robin Bakx en Patricia van Eijk
Brenda Krete met Mieke
Colinda de Kort met Lindsay den Otter
Monique van Grinsven-Mout met Patricia Mout
Carola van Dulmen met Hetty van Dulmen
Annemarie van Poederoyen met Marianne Schellekens

EN..... onder de trouwe volgers..... is de winnaar Lyda Friemann-huijzer met Yvette Brent.

 

WIN EEN CACAO PAKKING

TIPS, NIEUWS EN WIN EEN CHOCOLADE PAKKING


Ik, Christine, ben in 1,5 jaar ruim 75 kilo in gewicht afgevallen en krijg vaak de vraag wanneer ik word geopereerd om het overtollig vel weg te laten halen. "Hoeft niet", zeg ik dan, waarbij mensen mij toch wel vaak verbaasd aankijken.
Mensen willen vaak het eerst zien en gaan dan pas iets geloven, dus worden mijn buik en armen en gezicht grondig geïnspecteerd!
Wat is mijn geheim? Je hoort zoveel andere verhalen, wanneer iemand heel veel gewicht verliest.
Nu mijn geheim is geen geheim hoor! Wil ik best met jullie delen en je de kans geven om dit ook zelf te gaan ervaren!

Naast de regelmatige lichaamsmassages die ik van Serge en Jacqueline krijg ( en mijn gezondheid in positieve zin verbeterd) maak ik ook regelmatig gebruik van een lichaams- en/of gezichtspakking die ik aanvul met etherische oliën. Bij Beauty en Care in Tilburg heb ik deze kennis o.a. opgedaan en daardoor wordt de pakking nog meer afgestemd op mij als persoon! Op mijn site lees je meer over verschillende behandelingen die wij aanbieden.

Wist u dat : Een Cacao pakking bevat een hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium welke essentieel is om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Cacao bevat zeer veel antioxidanten, zelfs meer antioxidanten dan groene thee en is daarom goed voor het gehele lichaam. Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet.

WIN: Wil jij ook dit gaan ervaren. Volg, Like en deel deze pagina en bericht en nomineer iemand die jij vindt dat deze onder de chocolade komt te zitten en vertel kort waarom. Wie weet winnen jullie samen # FEEL GOOD CHOCOLADE